buğday buğdayda için ürünler (596)

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 5 - Özel ambalajda tahıllar

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 5 - Özel ambalajda tahıllar

Mısır irmiğini seviyorsanız, kendinizi de seversiniz. Bu ürün, vücut için faydalı maksimum miktarda maddeyi içerir: vitaminler, proteinler, karbonhidratlar. TM "TERRA" No. 5 markalı cilalı mısır irmiğinden yapılan yemekler, beslenmesine dikkat edenler için önerilmektedir; hem çocuklar hem de yetişkinler için faydalıdır. Tahıl üretiminde yüksek kaliteli yerli tahıl kullanıyoruz. İrmiklerin temizliği, modern üretim ekipmanları sayesinde sağlanmaktadır. Faydalı özelliklerin korunması için nazik tahıl işleme teknolojisi kullanılmaktadır. Mısır irmiği hızlı bir şekilde pişer. Örneğin, hatta bir çocuk bile kahvaltı için lapayı hazırlayabilir.
Arpa İçi No. 1 - Özel ambalajda tahıllar

Arpa İçi No. 1 - Özel ambalajda tahıllar

TM "TERRA" arpa irmiği, en değerli ve faydalı ürünlerden biridir. Yüksek besin değerine sahiptir ve insan vücudunun tam işlevi için gerekli besin maddelerinin mükemmel bir kaynağıdır.
Yeşil Karabuğday - Özel ambalajda tahıllar

Yeşil Karabuğday - Özel ambalajda tahıllar

TM "TERRA" yeşil karabuğday irmiğinden yapılan lapalar, ideal kahvaltınızdır. Lezzetli, aromatik, yumuşak ve sağlıklı olan bu ürün, hem yan yemek hem de ana yemek olarak harika bir seçenektir. Çorbalara, salatalara ve köftelere eklenebilir. Buharda pişirilmemiş irmikler ısı işlemine tabi tutulmadığı için taneleri doğal yeşil kalır. Yeşil karabuğday irmiği üretiminde, yalnızca Ukrayna tarlalarından yüksek kaliteli tahıllar kullanıyoruz. Üretim sürecinde modern yüksek teknoloji ekipmanları kullanıyor ve yeni tahıl işleme teknolojilerini uyguluyoruz. Bu yaklaşım, masanıza maksimum faydalı madde içeriği ile temiz tahıl sunmamıza olanak tanır.
Birinci Sınıf Karabuğday İri Taneleri - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Karabuğday İri Taneleri - Ağırlık Tahılları

Kernels ve hızlı haşlanmış çekirdekler, buharda pişirilmemiş veya buharda pişirilmiş karabuğdaydan yapılmaktadır. Genellikle sarımsı bir ton veya kahverengi tonlarla kremalıdır. TM "TERRA" karabuğday çekirdekleri en yüksek kalitededir. Karabuğdayın anavatanı Himalayalardır. Kuzey Hindistan ve Nepal halkları, 4.000 yıldan fazla bir süre önce karabuğdaydan lezzetli lapalar pişirmeyi ve karabuğday unundan kekler yapmayı öğrendiler.
Kış Buğdayı İri Taneleri No. 3 - Ağırlık tahılları

Kış Buğdayı İri Taneleri No. 3 - Ağırlık tahılları

Kış buğdayı irmiği, kış buğdayının ezilmiş taneleridir. Buğday işleme yöntemi ve tane boyutuna göre, buğday irmiği türlere ve numaralara ayrılır. No. 1 en büyüğüdür, yuvarlak uçlara sahip uzunlamasına çekirdeklerden oluşur; No. 2 orta boydur, oval şekilli çekirdeğin ezilmiş parçalarından oluşur; No. 3 ve 4 ise daha küçük yuvarlak parçacıklardan oluşur.
Birinci Sınıf Tam Kuru Bezelye - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Tam Kuru Bezelye - Ağırlık Tahılları

Bezelye, en eski tarımsal bitkidir. M.Ö. 3. binyıla kadar uzanan tarihçesi ile Bronz ve Taş Çağlarına kadar gitmektedir - o dönemde bile Küçük Asya halkları tarafından yetiştirilmiştir. Arkeologlar tarafından Ukrayna'nın Chernivtsi ve Ivano-Frankivsk bölgelerinde bulunan bezelye tohumları, M.Ö. 3. binyıla tarihlenmektedir. En "eski" bezelye tohumları - Geç Taş Çağı'na (20 binden fazla yıl önce) ait - Yunanistan (Tesalya), Hırvatistan, İsviçre, Batı Almanya (Württemberg) ve Yukarı Avusturya'da bulunmuştur.
Yeşil bezelye, bütün, öğütülmüş, birinci sınıf - Ağırlık tahıllar

Yeşil bezelye, bütün, öğütülmüş, birinci sınıf - Ağırlık tahıllar

Tam yer fıstıkları, pürüzsüz bir yüzeye sahip yuvarlak şekilli bölünmemiş kotiledonlardır, içinde doğranmış bezelye safsızlıkları %5'ten fazla olmamalıdır, rengi sarı veya yeşil - farklı renkte bezelyelere %7'den fazla izin verilmez. 1. ve 2. sınıf vardır - firmamız 1. sınıf bezelye üretmektedir.
Anlık Buğday Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Anlık Buğday Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Kahvaltıda alışılmış sandviçler yerine buğday gevreği yemeyi deneyin. Buğday gevreği, buğday tanesinin eşsiz tadını ve faydalı özelliklerini bir araya getiren bir tahıl ürünüdür. Biyolojik olarak aktif maddelerin mükemmel dengeli bir bileşimine sahiptir. Buğday gevreği, meyveler, böğürtlenler ve kuruyemişlerle iyi gider.
m Marka İrmik - Özel ambalajda tahıllar

m Marka İrmik - Özel ambalajda tahıllar

"M" irmik, TM "TERRA"'dan çocukluğunuzdan bir tat sunacak. Bu kategorideki ürünleri Ukrayna'da yetiştirilen yumuşak buğdaydan üretiyoruz. İrmik, lapalar, mücverler, köfteler, karnıyarık gibi yemekler hazırlamak için kullanılabilir. İrmik lapası hem yetişkinler hem de çocuklar için faydalıdır. Sütle birleştiğinde, bu ürün iki kat daha lezzetli hale gelir. Böyle bir lapayı kahvaltıda, öğle yemeğinde veya akşam yemeğinde yiyebilirsiniz. Pişirmek fazla zaman almayacak, ancak tokluk hissi uzun süre sizinle kalacak.
Birinci Sınıf Öğütülmüş Yeşil Split Bezelye - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Öğütülmüş Yeşil Split Bezelye - Ağırlık Tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kaburgalara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlıkları %5'ten fazla olmamak üzere, rengi sarı veya yeşil - farklı renkte bezelyelere %7'den fazla izin verilmez. 1. ve 2. sınıflar mevcuttur. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş mısır irmiği, çiçek filmi çıkarılmış ezilmiş mısır tanecikleridir ve nazik bir öğütme işleminden geçmiştir. Taneciklerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Taneciklerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
Fasulye, mercimek ve hızlı pişirilen bezelye karışımı - Pişirme torbasında tahıllar

Fasulye, mercimek ve hızlı pişirilen bezelye karışımı - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl koyun, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan kısık ateşte 35-40 dakika pişirin. Torbayı bir çatal ile halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Hazırlanan tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartmak için balık, et, sebze gibi her türlü gıda için panelemek, unlamak ve hamur yapmak için idealdir. FRIGGI ORO, gıdaya mükemmel bir şekilde yapışır ve yağı daha uzun süre temiz tutar. Yağ emilimini azaltır ve her zaman çıtır, hafif ve sindirimi kolay bir kızartma sağlar. 10KG
KIRMIZI UN - Pizza unu

KIRMIZI UN - Pizza unu

W: 330 ÷ 360. Seçilmiş tahıllardan elde edilen sıradan buğday ununun karışımı. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için, uzun mayalanma süresi ve soğuk odada 2 güne kadar saklama için idealdir ve geleneksel "Napoli Pizzası" üretimi için uygundur. 25KG - 10KG
Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

TM "TERRA" No. 1 inci arpa irmiği, faydalı maddelerin gerçek bir kaynağıdır. İnciden arpa ürettiğimiz arpa, en yüksek kalitededir. Tam tahıl gevreği, porsiyonlanmış termal torbalarda paketlenmiştir. Bu nedenle, doyurucu bir kahvaltı veya akşam yemeği için bir garnitür hazırlamak için sadece suyu kaynatmak ve gerekli porsiyon sayısını içine koymak yeterlidir. 35 dakika ve yemek hazır. Afiyet olsun!
PROFESYONEL UN - Pizza unu

PROFESYONEL UN - Pizza unu

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen sıradan un, en talepkar pizza ustaları için. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için idealdir, 24 saatten fazla uzun kabarma süresi ve buzdolabında 6 güne kadar saklama imkanı. 25KG - 10KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tip 55 un (tip 45 de mevcuttur) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve güç ile. Orta fermantasyonlu doğrudan hamurlar için idealdir. 25KG -10KG
Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Lezzetli, sağlıklı ve besleyici mısır lapası, TM "TERRA" No. 3 öğütülmüş mısır irmiğinden hazırlanırsa herkesin erişimine açık olacaktır. Ürünlerimizin üretiminde, Ukrayna'da yetiştirilen seçkin yüksek kaliteli mısır kullanıyoruz.
En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl koyun, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan kısık ateşte 35 dakika pişirin. Torbayı bir çatal ile halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Pişmiş tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
UN KULÜBÜ

UN KULÜBÜ

W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W: 270 ÷ 290. "55" tipi yumuşak buğday unu ROUTE 36, "Ruota di Carro" (Vagon Tekerleği) pizzası ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm hazırlıklar için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve gluten içeriğine sahip çeşitlerden özenle seçilmiş tanelerden elde edilen "55" tipi yumuşak buğday unu. Ayrıca, ustaca bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurun plastikliği açısından fayda sağlamaktadır. Route 36 ile, geri çekilmeyen veya yırtılmayan, açılması kolay çok uzatılabilir hamurlar elde edilir. 25KG
Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kabuklara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlık oranı %5'i geçmemektedir, rengi sarı veya yeşil olup, farklı renkte bezelye oranı %7'yi geçmemelidir. 1. ve 2. sınıf bulunmaktadır. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohutları 4-6 saat önceden ıslatın, suyunu süzün ve fasulyeleri iyice durulayın. Soğuk suyu yaklaşık 1:4 oranında (1 kısım nohut için 4 kısım su) ekleyin. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 50-60 dakika pişirin. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin. Önceden ıslatmadan: Nohutları yıkayın, 1:5 oranında su ile kaplayın (1 kısım nohut için 5 kısım su), kısık ateşte 2-2.5 saat pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin.
Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Bu harika tahıldan yapılan pirinç lapası, balık ve et için harika bir yan yemek olacak, sebzeler ve meyvelerle de iyi gidecek. Hazırlaması zor değil ve hızlı. Tahıllar temizdir - ayıklamanıza ve yıkamanıza gerek yok. Kurtarılan torbalardaki lapalar yanmaz ve tabakları neredeyse temiz bırakır.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG
Parlatılmış Pirinç İrmikleri - Ağırlık tahılları

Parlatılmış Pirinç İrmikleri - Ağırlık tahılları

Pirinç gibi diğer tahılların besin değeri, tahılın türüne ve işlenme şekline bağlıdır. Kabuğu çıkarıldıktan ve tahıl parlatıldıktan sonra, vitamin, mineral tuzları ve lif miktarı azalır, ancak aynı zamanda karbonhidratların ve proteinlerin sindirilebilirliği artar. Pirinç, kolayca emilen yüksek nişasta içeriği (yüzde 85'e kadar) ile karakterizedir, bu nedenle pirinç diyet ürünü olarak sınıflandırılır. Ancak, diğer yandan, pirinç nişastası, kas gücünü ve dayanıklılığı korumak için gerekli olan karmaşık karbonhidratlardır, bu nedenle sporcular her zaman diyetlerinde pirinç yemeklerine yer verirler.
Birinci Sınıf Bölünmüş Toz Yeşil Bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Birinci Sınıf Bölünmüş Toz Yeşil Bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Pişirmeden önce, bezelyeleri yıkamak ve su ile 1:3 oranında (1 ölçü grota karşılık 3 ölçü su) kaplamak önerilir. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 35-45 dakika pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Tuz, yağ ve baharatları damak tadınıza göre ekleyin.
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 4 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 4 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş mısır irmiği, kabuğu çıkarılmış mısır tanelerinin nazik bir şekilde öğütülmesiyle elde edilen ezilmiş tahıllardır. Tanelerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Tanelerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddeleri açısından zengin bir konsantre sunarak, gıda sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazara hitap etmektedir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirimi kolay bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımız, araştırma merkezi aracılığıyla değirmenimizin hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario CUORE, orta/uzun mayalama için idealdir.